Harva asia elämässä saa oloni yhtä turhautuneeksi ja epätoivoiseksi kuin niska- ja selkäkivut. Kun yritän muistella aikaa, jona arki olisi ollut suhteellisen kivutonta selän ja niskan suhteen, joudun matkaamaan 20 vuotta taaksepäin teini-ikään. Silloin elin autuaan tietämättömänä selkä- ja niskavaivoista, jotka minua myöhemmin elämässä tulisivat eteen.

 

Selkä- ja niskakivut - mikä avuksi?

 
Netti on pullollaan erilaisia härpäkkeitä, vempaimia ja laitteita, jotka lupaavat auttaa selkä- ja niskakipuun. Kun tuska yltyy äärimmilleen, sitä on valmis kokeilemaan melkein mitä vain, että saisi kivun laantumaan ja oloa helpotettua. Yhtenä epätoivon hetkistä silmäni osuvat Facebookissa tuotteeseen, joka ei maksa maltaita ja kertoo eliminoivansa kipuja luonnollisesti. Voitte uskoa, että tottavie tartun tarjoukseen. Haluan tietää, toimiiko tuote todella.
Niskakaari rentouttaa syvät niskalihakset kolmen eri tekniikan yhdistelmällä.

Niskakaari auttaa jännityspäänsärkyyn, kipeisiin purentalihaksiin ja niskakipuun

 
Kokeilen suhteellisen avoimin mielin uusia tuotteita, mutta en ole kuitenkaan helppo "mainonnan uhri". Minulla on tapana perehtyä yritykseen, joka tuotetta tarjoaa ja varmistaa, että se on luotettava. Sen jälkeen syvennyn paremmin itse tuotteeseen ja selvitän, miksi ja miten se toimii. Jos tuotteen mainostetaan "pelastavan elämäsi", luultavasti epäilen entistä enemmän. Aidot kokemukset ja palautteet ovat niitä parhaita, jotka tukevat tuotteen toimivuutta. 
Niskakaari on yksi kotimaisen Livelytekin tuotteista. Alunperin törmäsin tuotteeseen Facebook-mainoksessa ja erikoismuotoiltu sininen pala jäi mieleeni. Teen päivittäin useita tunteja töitä tietokoneella naputellen ja huolimatta hyvästä työtuolista, rannetuista ja muista apuvälineistä, niskani kipeytyy todella helposti. Kipu ei ole mitään pientä kolotusta, vaan se aiheuttaa pahimmillaan jatkuvaa särkyä ja äärimmäisen tuskallista olotilaa. 
Niskakaaren kerrotaan eliminoivan niskakipuja luonnollisesti ilman kipulääkkeitä. Sitä verrataan leikkimielisesti omaan kiropraktikkoon. Se lupaa parantaa ryhtiä ja rentouttaa syvät niskalihakset kolmen eri tekniikan yhdistelmällä. Kombinaatiossa yhdistyy akupainanta, niskan adenopatia (niskakalvon alapuolella tapahtuva lihasstimulaatio) sekä kolmiportainen niskanvetosysteemi. Tämä amerikkalaisten neljän vuoden aikana kehittämä keksintö osoittautuikin lopulta luonnolliseksi ja välittömäksi tavaksi helpottaa niskakipuja jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. 
Vain 10 minuutin käyttö päivässä riittää tuomaan pysyvää helpotusta niskakipuun.

Kokemuksia Niskakaaren käytöstä 

 
Useimmat niskakipuja helpottavat laitteet tähtäävät yleensä yhden niskakipuja aiheuttavan tekijän poistamiseen. Silloin kipu laantuu hetkellisesti, mutta ei hoideta juurisyytä. Toki hetken helpotus on varmasti kenelle tahansa niska- ja selkäkipujen kanssa kamppailevalle tervetullutta, mutta paras hyöty on ehdottomasti laitteesta, toiminnasta tai keinosta, jolla pystytään vaikuttamaan niskakipuun pidemmällä aikavälillä ja harventamaan sen ilmaantumista.
Livelytekin Niskakaari on kevyt sininen pala, joka on muotoilultaan kohtuullisen jämäkkä, mutta ei kuitenkaan kivikova. Tarkoitus asettaa niska nojaamaan kaarevaa palaa vasten. Tuotteen käyttö on varsin helppoa, sillä Niskakaari on suunniteltu toimimaan kummin päin tahansa, mutta Livelytek suosittelee aloittamaan käytön miedomman venytyksen antavalta puolelta. Tällöin lipake tulee hartioiden alle.

Livelytekin valikoimasta löytyy myös suosittu Selkäkaari, jonka vaikutukset tuntee jo ensimmäisellä käyttökerralla. Vain 10 minuutin käyttö päivässä auttaa niskakipuun

Saadakseen Niskakaaresta parhaan hyödyn irti, vaatii sen käyttö ainoastaan 10 minuuttia päivässä. Ajan voi jakaa siten, että asettuu matolle makuulle Niskakaaren kanssa esimerkiksi 5 minuuttia aamulla ja 5 minuuttia illalla. Koska tuotteessa on kaksi eri venytystasoa, voi Niskakaarta alkaa käyttää toisinpäin, kun miedompi venytys ei enää tunnu samalta kuin alussa. Tällöin lipake asetetaan vastakkaiseen suuntaan.
Niskakaari lupaa olla 78% muita niskakaaria tehokkaampi apu juuri kolmen eri tekniikan ansiosta. Kun syvät niskalihakset rentoutuvat, palautuvat niskan alueen kasaan painuneet välilevyt luonnolliseen asentoon. Näin niskanikamien väli kasvaa ja niskarangan kireydet helpottavat. Ihmeellistä kyllä, niskassa todellakin tuntee mystisen muutoksen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Pienen hetken makoilu palan päällä sai jopa ystävänikin ihmettelemään, mitä ihmettä tapahtui.
Selkäkaari venyttää kehoa luonnollisesti, kun sen päälle asettuu makaamaan.

Selkäkaari auttaa vapauttamaan painetta selkärangasta ja helpottaa selkäkipua

Toinen edullinen ja lupaavalta vaikuttava tuote, jota halusin kokeilla, on kotimaisen Livelytekin tuotevalikoimasta löytyvä Selkäkaari. Päivittäisen koneella istumisen myötä selkäni ottaa todellakin vastaan kaikki venytykset enemmän kuin mielellään. Vaikka pyrin liikkumaan säännöllisesti ja pitämään taukoja myös työpäivän aikana, selkäkipu tuntuu olevan vaikea karistaa. Helpot lisävälineet arkeen ovat siis tervetulleita, etenkin, jos se vaatii minulta ainoastaan makoilua matolla - samaa, mitä Niskakaarenkin kanssa.
Selkäkaari toimii siten, että se mahdollistaa kehon luonnollisen venymisen, kun sen päälle asettuu makaamaan. Kun selkää ympäröivät lihakset alkavat rentoutua, kasaan painuneet nikamat palautuvat luonnolliseen asentoonsa. Tämä taas helpottaa kipua, sillä kasaan painuneiden nikamien väliin jää usein puristuksiin pieniä hermoja, jotka ovat selkäkivun aiheuttajia.
Selkäkaaren käyttö on ollut erityisen miellyttävää. Se tunne, kun asetut kaaren päälle makaamaan muutamaksi minuutiksi ja sen jälkeen nouset, on jotain ällistyttävää. Selkä tuntuu välittömästi paremmalta ja kipu lievittyy. Selkäkaaressa on 3 eri venytystasoa, joista voi valita itselleen sopivimman. Kaaressa olevat 88 muovista nystyrää ovat myös kiva lisä, sillä selkä saa samalla pientä akupainantaa.
Selkäkaaren hyödyt:
 
  • auttaa vapauttamaan painetta selkärangasta
  • parantaa alaselän lihaskipuja
  • vapauttaa puristuksissa olevia hermoja
  • helpottaa välilevyn pullistumasta johtuvia kipuja
  • parantaa selän venyvyyttä 
Livelytek lupaa Selkäkaarelle 14 päivän palautusoikeuden. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteen testaaminen on täysin riskitöntä. Mikäli et jostain syystä pidäkään selkäkaarestasi, voit laittaa viestiä Livelytekin asiakaspalveluun ja he palauttavat rahasi ilman perusteluja. Myös Niskakaarella on 30 päivän ilmainen palautusoikeus. Näin ollen ei ole mitään syytä olla kokeilematta tuotteita, jos niska- tai selkäkivuista todella kärsii. 
Suosittelen lämpimästi kumpaakin tuotetta, sillä vaikutukset todellakin tuntee!
 
Tilaa omasi täältä.

Artikkeli on kirjoitettu kaupallisessa yhteistyössä Beauty Highlightsin kanssa.
lokakuu 31, 2023